Debuttoernooi F-jes!

door Miranda Solleveld

Het heeft even op zich laten wachten, maar doordat we aantal nieuwe kids bij de training hadden, konden we met onze F-jes toch nog dit seizoen naar een toernooitje gaan.

En deze zondag 12 mei was het dus zover! Barry ging samen met zijn assistent coach Bas richting Den Haag naar zwembad Overbosch bij Zwem- en waterpolovereniging DES, om daar met 6 Niemo F-spelers (Sophie, Mika, Julia, Nick, Finn en Antwan) wat wedstrijd ervaring op te doen.

De eerste wedstrijd was logisch wat onwennig. Want 4 van deze spelers hadden nog nooit een wedstrijd zelf gespeeld. Maar na wat instructies van de coach ging het spel steeds beter en in de wedstrijdjes daarna werd er zelfs gewoon verdedigd en geprobeerd de bal af te pakken.

Het thuisfront werd via de app op de hoogte gehouden met geweldige foto’s van enthousiaste kids en ook diverse actie filmpjes. Dank daarvoor ;-)! Hier zag ik toch echt een geweldig samenspel, waarbij Antwan de bal van de tegenstander had afgepakt, goed overgespeeld naar Sophie, die hem snel voren paasde richting Finn. Finn ging richting doel keek goed achterom of hij niet werd aangevallen en maakte daar dus een geweldig doelpunt voor Niemo.

Na een gezellige middag en een ervaring rijker, gingen onze F-jes met het welverdiende vaantje weer voldaan naar huis!

Comments are closed.

Post Navigation