DG1 blijft op titelkoers

Door Hans Kruse – Afgelopen zaterdag moest DG1 naar Hoogvliet om tegen SCOM, vierde in de competitie, te spelen. Dit in het zwembad waar je aan de ene kant maar 110 cm water hebt …
Onze spelers waren al voorbereid, ze wisten dat SCOM nog geen enkele wedstrijd thuis had verloren. SCOM had dus een thuisvoordeel vanwege het “bijzondere” zwembad.

NieMo ging er direct vol tegenaan. Na de eerste periode was de voorsprong al 0-7. Dit zorgde voor een grote demotivatie bij SCOM, die niet meer in de wedstrijd kwam. NieMo bleef aanvallend en soepel spelen, waardoor SCOM steeds in de verdediging moest en daardoor vrijwel geen enkele kans kreeg. Na vier perioden was de zoveelste monsterscore een feit. NieMo won afgetekend met 0-18. De voorsprong op nummer twee, De Devel, bedraagt vijf punten en ook nog twee wedstrijden minder gespeeld. Bovendien is het doelsaldo 192 tegen 52!

Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen de nummer laatst Poseidon op het programma. Hier werd eerder in Ridderkerk met 0-37 van gewonnen.

SCOM -DG1: 0-18

Comments are closed.

Post Navigation