Digitaal wedstrijdformulier (2)

Een aantal van jullie (vooral coaches en aanvoerders) heeft er al kennis mee gemaakt: het digitale wedstrijdformulier. De KNZB heeft alle verenigingen verplicht om met het DWF te werken.

Jurytafel: Het papieren wedstrijdformulier wordt straks ingeruild voor een tablet. We hebben tot 1 januari de tijd om dit met alle w-officials goed onder de knie te krijgen. Anton Zantman, Erik van Leeuwen en Jorrit Witteman zullen dit proces begeleiden. Sta open om het te leren en leer anderen!

Tot nader order zullen we een dubbele boekhouding er op nahouden: DWF en een papieren wedstrijdformulier.

Coaches/aanvoerders: De competitieleiding verplicht alle clubs dat de spelerslijsten zijn ingevuld voor uitwedstrijden. Wie dat niet doet, heeft een probleem! Dat wordt gezien als niet opkomen…

Erik en Anton zullen de eerste weken de spelerslijsten klaar maken. Dat doen ze ook voor alle thuisduels. Daarna kunnen coaches en trainers dat via een app zelf doen. Zij ontvangen hier tegen die tijd instructies voor.

Tot die tijd moeten alle coaches/aanvoerders evt wijzigingen op spelerslijst doorgeven per sms of mail aan Erik. Graag voor donderdag!

Bij uitwedstrijden is de kans groot dat je ook op papier moet invullen. Hou daar rekening mee!

Comments are closed.

Post Navigation