Doe mee met Sport4Support!

IMG_2280Door de Activiteitencommissie – Ook dit jaar doen we met NieMo mee aan Sport4Support. Dit is het sponsor zwemevenement dat wordt gehouden in de Willem Alexander Roeibaan Zevenhuizen. Zie ook www.sport4support.nl voor alle info.

Dit jaar zwemmen we voor het goede doel: Seniorenreis Moordrecht. Zij vieren in 2017 hun 70-jarige bestaan en met onze sponsoring hopen we een bijdrage te leveren aan een hele mooie reis voor de senioren in Moordrecht.

We zwemmen op 3 september en het startsein wordt gegeven om 12.00 uur. Probeer zoveel mogelijk sponsoren te vinden om een leuk bedrag bij elkaar te krijgen. Of dit nu een vast bedrag is of een bedrag per kilometer, dat laten we aan jullie over.

De kleine kids mogen een halve kilometer zwemmen, de rest kan kiezen uit 1, 2, 3 of voor de superzwemmers 4 kilometer. Dit is voor alle leden van NieMo (goede start van het nieuwe seizoen), maar zwemmers buiten de club met minstens een B-diploma zijn ook van harte welkom. Dit is gewoon een superleuke ervaring!

Het kost € 7,50 om mee te doen (voor de organisatie kosten, denk aan huur, veiligheid e.d.), maar uiteraard kan je ook dit laten sponsoren.

Vorige jaar waren er 24 topzwemmers, maar dit jaar willen we nog meer zwemmers in het water zien voor dit goede doel! Dus geef je snel op bij Bianca Perreijn van de Activiteitencommissie. Geef aan voor welke afstand je wilt zwemmen. Geef je op voor: 20 Augustus!

Na inschrijving krijg je een sponsorformulier om in te vullen.

 

De Activiteitencommissie

Comments are closed.

Post Navigation