Duimen omhoog voor de EG2!

IMG-20160117-WA0008Door Miranda Solleveld – Deze zondag speelde de EG2 een wedstrijd tegen de ploeg die maar één plek boven hen staat. Ook MNC Dordrecht had nog geen wedstrijd in deze competitie gewonnen. De ouders dachten: dit biedt perspectieven! Zouden we dan nu een kans hebben om van de ‘0’ af te komen. Dus vol verwachting richting Sportboulevard Dordrecht, daar gingen onze kanjers van NieMo EG2 de strijd aan met MNC EG5. Leuk om te melden, dit team had net als ons team een mix aan E-tjes en F-jes.

Wij ouders zaten hoog en droog op de tribune naar een mega groot zwembad te kijken. Er werden twee wedstrijden tegelijk gespeeld, wat soms qua fluiten wat verwarring gaf bij onze spelers. De eerste periode ging van start en al snel had Mitch Timmerman de bal die door de verdediging brak en een eerste doelpunt voor NieMo scoorde. Hoppa, 0-1 voor ons! Zou het dan toch……Maar al snel kwam daar MNC terug en maakte 1-1. Want ja ook zij zagen dezelfde kansen in dit duel. De eerste periode zorgde voor een paar spannende aanvallen en eindigde voor MNC met 2-1.

Vanaf de tweede periode lieten we het toch in handen van MNC die toch iets sterker bleek en twee keer scoorde.

De derde periode had onze keeper Sanne de Jong het druk, maar deed het super. Drie schoten hield ze met gemak tegen, maar helaas de laatste was te hoog en belandde dan toch in ons net. Stand ondertussen 5-1 voor MNC. Ook de laatste periode volgde er voor ons helaas geen mooie goals meer. Eindstand 8-1 voor MNC EG5.

En als je dan de foto ziet, die na afloop is gemaakt door Denny van Delft, vrolijke bekkies en de duimen omhoog! Ik zeg Toppertjes! Onze tijd komt nog wel!

Comments are closed.

Post Navigation