Eerste lustrum en seizoensafsluiting!

Het samenwerkingsverband voor de afdelingen waterpolo tussen Van Vliet-Barracuda (Nieuwerkerk) en ORKA’97 (Moordrecht) bestaat alweer 5 jaar. Dit eerste lustrum moet natuurlijk gevierd worden. Op zaterdag 28 juni zal dit gebeuren in het Polderbad, waar de hele middag en avond een programma is voor alle NieMo-leden en hun familie.

Evolution continues waterpolo

Het programma ziet er als volgt uit:
13:00 – 14:30    Zwem je rot! Voor F, E, D en C Jeugd (en broertjes en zusjes)
14:30 – 15:30    Clinic voor A en B Jongens door Koen Plasmeijer
15:30 – 18:15    Mixtoernooi voor A, B Jongens, Heren 1-6, B Meisjes en Dames 1-3
Vanaf 18:30       Diner en AFTERPARTY in de kantine

Clinic
Koen Plasmeijer heeft Nederland vertegenwoordigd op 4 EJK’s en was de jongste coach ooit die de Europese titel voor clubteams (LEN Trophy) gewonnen heeft. Ook nationaal heeft hij het nodige gewonnen, dit seizoen werd hij met ZVL landskampioen en won tevens de nationale beker. En nu komt hij naar het Polderbad!

Mixtoernooi
Alle deelnemers worden verdeeld in teams. Er is één competitie voor de jongens/heren en één competitie voor de meisjes/dames. Graag vooraf opgeven bij coach of aanvoerder, zodat we ongeveer weten hoeveel deelnemers er zijn.

!!! Speciale diner actie !!!
Om de AFTERPARTY goed te beginnen kun je je aanmelden voor het ‘lustrumdiner’. Saté met salade en patat en twee drankjes voor € 10,-. Je kunt je vooraf aanmelden via evanleeuwen@niemo.nl, betalen op de dag zelf aan de bar.

ZET DUS IN JE AGENDA, GEEF JE OP EN KOM NIEMO’S EERSTE LUSTRUM VIEREN!!!

Comments are closed.

Post Navigation