Eerste lustrumviering en seizoensafsluiting

28jun2014

@ Polderbad, Nieuwerkerk

Het samenwerkingsverband voor de afdelingen waterpolo tussen Van Vliet-Barracuda (Nieuwererk) en ORKA'97 (Moordrecht) bestaat alweer 5 jaar. Dit eerste lustrum moet natuurlijk gevierd worden!

Op zaterdag 28 juni zal dit gebeuren in het Polderbad, waar de hele middag en avond een programma is voor jeugd en senioren (en familieleden!). Het lijkt ons een leuke manier om zo dit lustrum met alle leden te vieren. Het vormt tevens de seizoensafsluiting van seizoen 2013-2014.

 

PROGRAMMA
13:00 – 14:30   Zwem je rot! Voor F, E, D en C Jeugd (en broertjes en zusjes)
14:30 – 15:30   Clinic voor A en B Jongens door Koen Plasmeijer
15:30 – 18:15   Mixtoernooi voor A, B Jongens, Heren 1-6, B Meisjes en Dames 1-3
Vanaf 18:30      Diner en AFTERPARTY in de kantine

CLINIC
Koen Plasmeijer heeft Nederland vertegenwoordigd op 4 EJK’s en was de jongste coach ooit die de Europese titel voor clubteams (LEN Trophy) gewonnen heeft. Ook nationaal heeft hij het nodige gewonnen, dit seizoen werd hij met ZVL landskampioen en won tevens de nationale beker. zijn En nu komt hij naar het Polderbad! Hij zal een clinic verzorgen voor de A en B Jongens van NieMo.

MIXTOERNOOI
Alle deelnemers worden verdeeld in teams. Er is één competitie voor de jongens/heren en één competitie voor de meisjes/dames. Graag vooraf opgeven bij coach of aanvoerder, zodat we ongeveer weten hoeveel deelnemers er zijn.

!!! SPECIALE DINER ACTIE !!!
Om de AFTERPARTY goed te beginnen kun je je aanmelden voor het ‘lustrumdiner’. Saté met salade en patat en twee drankjes voor € 10,-. Je kunt je vooraf aanmelden via evanleeuwen@niemo.nl, betalen op de dag zelf aan de bar.

Zet 28 juni alvast in uw agenda! We zien je graag op NieMo's eerste lustrum!

Comments are closed.