Geslaagde dag met MiniPolo en spelletjes

polo 20151213 3Het jaarlijkse MiniPolo Toernooi van NieMo was weer een geslaagd evenement. Voor het tweede jaar was Smith-Holland de sponsor van dit jeugdtoernooi. Vijf clubs deden er mee in het Polderbad, waar vooral veel plezier werd gemaakt en willen winnen op een tweede plaats stond.

Kors van de Wolf had zijn eerste publieke optreden als nieuwe voorzitter van NieMo. Hij heette de deelnemende clubs uit de KNZB Regio West, te weten De Gouwe, De Zijl, AZC, LZ1886 en uiteraard NieMo, van harte welkom. Alhoewel het niet om de score en uitslag ging, ging het er niet minder fanatiek aan toe. De jongste waterpoloërs, maximaal 10 jaar, deden er alles aan om toch een doelpunt te maken. De scheidsrechters, in dit geval meer in functie van spelbegeleiders, floten op zo’n manier dat het voor iedereen, ook de zwakkere spelers, leuke wedstrijdjes waren.

minipolo 20151213 1-1Toen alle wedstrijden afgewerkt waren, werd het Polderbad omgebouwd voor de KerstmiX Spelletjes. Alle jeugd was hier welkom om in groepjes verschillende spellen te spelen, waaronder de loopmat met hindernissen, schieten op doel en een Tchjoek estafette. Deze geslaagde dag werd afgesloten in de kantine, waar de sponsor had gezorgd voor patatjes. Moe, maar voldaan, ging iedereen huiswaarts.

Dankzij onze sponsor Smith-Holland, de inzet van vrijwilligers en het enthousiasme van de waterpolojeugd was het weer een geslaagd evenement!

Meer foto’s zijn te vinden op de NieMo-Facebookpagina.

 

Comments are closed.

Post Navigation