Heren 1 heeft het lastig bij Gouwe 2

Heren 1 moest zaterdag alle zeilen bijzetten in de uitwedstrijd tegen De Gouwe 2. De thuisploeg bezorgde de koploper van de eerste klasse een lastige avond, maar moest uiteindelijk tóch met aanzienlijk verschil buigen: 5-10.

“Dit was onze minste wedstrijd van het seizoen”, concludeerde NieMo-aanvoerder Arjan Albers. “Dat kwam een deel door onszelf, maar het was ook wel een verdienste van De Gouwe.”

Heren 1 kende nog wel een uitstekende start, want in de eerste periode nam het door doelpunten van Xander Galjaardt, Joost Wielaard (2) en Arjan Albers een 0-4 voorsprong. Daarna kwam De Gouwe sterk opzetten. Halverwege de derde periode vonden de gastheren de aansluiting: 5-6. Door twee late treffers van René en Arjan Albers liep NieMo aan het einde van dat kwart toch weer weg (5-8). In het slotkwart maakte Maurice Lakerveld 5-9 en Joost Wielaard tekende voor zijn derde goal.

Doelpunten NieMo: Joost Wielaard 3, René Albers 2, Xander Galjaardt, Arjan Albers, Arjan Klapwijk, Maurits Meeuwisse en Maurice Lakerveld.

Comments are closed.

Post Navigation