Heren 1 ligt op schema: 9 uit 3

Door speciale verslaggever Robert den Arend

Heren 1 wint overtuigend uit bij grote concurrent

Het zwembad in Barendrecht was zaterdagavond het strijdtoneel voor onze mannen. Vooraf werd er al vroeg naar de wedstrijd toegeleefd, omdat bekenx was dat ZPB een aantal geroutineerde oud-hoofklasse-spelers in de gelederen had en zij hun vorige wedstrijden overtuigend gewonnen hadden.

Met Maurits Meeuwisse (terug van weggeweest) als debutant in de basis kwam NieMo het eerste part overtuigend uit de startblokken.  Al na 20 seconde kreeg NieMo zijn eerste manmeer mee. Deze werd goed uitgespeeld en na twee mislukte pogingen kon Joost Wielaard toch voor de eerste goal van de wedstrijd tekenen. Helaas overkwam NieMo hetzelfde en was de stand al gauw weer gelijk   (1-1). Gelukkig brachten de gebroeders René en Arjan Albers NieMo weer op voorsprong door van afstand bijna identiek aan elkaar de bal in de linkerbovenhoek te schieten. De ruststand werd uiteindelijk bepaald op (1-4).

Het tweede part begon slordig aan NieMo-zijde. Door een miscommunicatie in de verdediging moest keeper Michel Verkade (Die voor de rest een uitstekende wedstrijd keepten) een afstandschot uit het net halen (2-4). NieMo scoorde de 2-5 en ZPB de 3-5. De 3-6 en ook de uiteindelijke ruststand kwam op naam van Maurits Meeuwisse. Na een knappe combinatie kon hij de bal in het doel tikken.

In het derde part werd er lang niet gescoord, tot anderhalve minuut voor tijd. Na veel mislukte aanvallen lukte het NieMo via een raak afstandschot en een 5 meter bal de stand naar 3-8 te tillen.

In het vierde part breidde NieMo de stand via René Albers en Robert den Arend verder uit. NieMo boekte een klinkende zege op de nummer twee door met 4-13 huiswaarts te gaan. Aanvoerder Arjan Albers en routinier René van der Meijden waren na afloop vooral trots op het vertoonde spel en de arbeid die geleverd is.

Doelpunten: Joost Wielaard 5, René Albers 4, Maurits Meeuwisse 2, Robert den Arend en Arjan Albers beiden 1.

Heren 1 speelt zaterdag thuis tegen AZC 5 en zou het leuk fijn als er weer veel supporters op de tribune zitten.

 

Comments are closed.

Post Navigation