Heren 1 snel klaar met De Gouwe 3

De waterpoloërs van WSG NieMo-Van Vliet hadden zondagavond weinig te duchten van De Gouwe 3. De derde keus van de Waddinxveense club moest in zwembad De Sniep met 3-16 buigen voor de Polderbadbewoners.

De wedstrijd was min of meer al de eerste periode gespeeld, want na de eerste zes minuten leidde Heren 1 al met 2-6. De thuisploeg kon alleen via routinier Jaco de Jong iets terugdoen. De 3-6 van een andere routinier, Joep Coenen, was de laatste stuiptrekking van de gastheren, die geen vat kregen op het gevarieerde aanvalsspel van NieMo.

Opnieuw Joost Wielaard en Maurits Meeuwisse waren niet te houden. Robert den Arend, die de afwezige Arjan Klapwijk verving, bekroonde zijn invalbeurt met een goal. ‘’We zijn vandaag niet in de problemen geweest’’, vond NieMo-aanvoerder Arjan Albers. ‘’Dit was een mooie opwarmer richting de wedstrijd van zaterdag tegen SCOM. Dat is onze voornaamse concurrent voor promotie.’’

De Gouwe 3 – Heren 1 3-16

Doelpunten NieMo: Joost Wielaard 6, Maurits Meeuwisse 5, René Albers 2, Maurice Lakerveld, René van der Meijden, Xander Galjaardt.

Comments are closed.

Post Navigation