Heren 1 wint en wordt bespioneerd

imageHeren 1 staat voor een nieuwe mijlpaal. Als het zaterdag de uitwedstrijd tegen BZ&PC in Bodegraven wint, betekent dat het tweede seizoen op rij met alleen maar overwinningen.

Afgelopen zaterdag had Heren 1 weinig te duchten van degradatiekandidaat ZPS uit Stolwijk: 16-4. Wel bijzonder was dat de topscorerstitel van de dag niet naar Joost Wielaard ging, maar naar René Albers. De vliegensvlugge en behendige aanvaller was goed voor vijf treffers, twee meer dan Wielaard, die inmiddels in 24 wedstrijden dit seizoen (beker en competitie) op een ongekend aantal van 114 doelpunten staat.

Ook bijzonder zaterdag was het debuut van Marko Verbakel. Hij speelt normaliter in het vierde mannenteam, maar mocht zaterdag in de hoofdmacht opdraven. “Het tweede speelde op dezelfde tijd en Marko wilde graag”, reageerde aanvoerder Arjan Albers. “Hij had al een hele wedstrijd met het vierde gespeeld, maar hij scoorde ook nog eens. Mooi toch?”

Heren 1 bereidt zich voor op de bekerfinale op 21 mei in Vlaardingen tegen De Gouwe 2. Albers: “Van De Gouwe zaten er zaterdag wat mensen op de tribune om ons te bekijken. Spionnen, ja. Ze willen graag van ons winnen, maar kom maar op, hoor. In de competitie zijn we al twee seizoen opgejaagd wild.”

Comments are closed.

Post Navigation