Heren 1 wint ook van AZC

Met een goed gevulde tribune schoten onze NieMo mannen uit de startblokken. De opbouw was goed verzorgd en via René Albers, Joost Wielaard, Xander Galjaard en
Maurice Lakerveld kwam NieMo op een 4-0 voorsprong. Ook niet onbelangrijk was het puike verdedigende werk dat de mannen leverden. 1 slippertje in de defensie
zorgde voor de 4-1, maar die werd na 10 seconde alweer hersteld, waardoor NieMo met een 5-1 het eerste part afsloot.

Helaas trok NieMo deze lijn niet door en kon de tegenstander in het tweede part de spanning in de wedstrijd terugbrengen (5-3). Daarnaast werd er ook 2 keer een manmeer onbenut gelaten. Gelukkig werd de stand 1 minuut voor het einde van het tweede part weer hersteld door de gebroeders Albers, waardoor we met 7-3 voorsprong het derde part in gingen. Dit scenario speelde zich ook het derde part af en deze eindigde dus in 9-5.

Nadat aanvoerder Arjan Albers zijn mannen in de rust toe had gesproken was de scherpte teruggekeerd en kon NieMo aan het laatste part beginnen. Duidelijk werd
naarmate het part vorderde dat NieMo de tegenstander helemaal stuk had gestreden en hier konden René Albers en Robert den Arend (met een zuivere hattrick) van
profiteren. De wedstrijd werd met 13-7 gewonnen. Ondanks de winst was de stemming gematigd positief door het slechte spel in het tweede en derde part. Uiteindelijk moesten de mannen toch gelukkig zijn met de 3 punten.

doelpunten: Robert den Arend en René Albers 3, Xander Galjaard, Joost Wielaard en Arjan Albers 2, Maurice Lakerveld 1