Heren 1 zit in zetel voor promotie

NieMo’s hoofdmacht zit nóg steviger in het zadel voor promotie naar het landelijke niveau. Heren 1 won zaterdag de topper tegen de nummer twee Wiekslag met overmacht (15-4) en viert de feestdagen met een grote voorsprong van acht punten op datzelfde Wiekslag en SCOM.

De wedstrijd tegen Wiekslag was nauwelijks een echte wedstrijd te noemen. De bezoekers uit Alblasserdam werden in de eerste periode volledig overklast door Heren 1, dat de arme opponent alle hoeken van het bad liet zien (6-0). Ook in de tweede periode ging de thuisploeg verder met zijn show. Pas na de 9-0 van Joost Wielaard ging de NieMo-storm enigszins liggen. Wiekslag kon aan het einde van het tweede kwart iets terugkomen tot 10-2, maar in deel drie en vier voerde Heren 1 het verschil weer verder op: 15-4. ‘’We waren ontketend in de eerste periode’’, constateerde NieMo-captain Arjan Albers. ‘’De twee topscorers van Wiekslag kwamen er niet aan te pas. Zij scoorden ook beiden niet. We speelden zelf erg goed en we benutten ook alle manmeers.’’

Heren 1 – Wiekslag 2 15-4
Doelpunten NieMo: René Albers 5, Joost Wielaard 3, Maurits Meeuwisse 3, Arjan Albers 2, Xander Galjaardt, Arjan Klapwijk.

Comments are closed.

Post Navigation