Heren 2 en 6 de eerste kampioenen!

imageOppermachtig waren ze dit seizoen in hun klasse, Heren 2 en Heren 6. Zaterdag al konden beide teams het kampioenshap vieren. Voor Heren 2 was dat niet verwacht, maar omdat nummer twee Residentie ten onder ging bij AZC (6-5) was de zestiende zege van Heren 2, bij OZV in Harmelen (4-8), al genoeg voor het kampioenschap. In de laatste vier wedstrijden staat niks meer op het spel, het verschil met Residentie is opgelopen tot dertien punten. Heren 2 promoveert dus naar de tweede klasse en hoopt ook in die klasse volgend seizoen hoge ogen te gooien.

Van Heren 6 was het kampioenschap wel verwacht. Een thuiswedstrijd tegen De Vliet 5, mooier kon het niet. Hoewel De Vliet één van de concurrenten was, was van een echte wedstrijd geen sprake. Heren 6 was veel te sterk en het massaal opgekomen publiek zag dat de zelf benoemde Toppers snel uitliepen naar 10-2. In het tweede gedeelte van de wedstrijd gebeurde er van alles: de p’s vlogen de spelers om de oren – Ed Lugthart en Mark Vermeulen kregen er zelfs drie – , Brian Buitelaar vond zeven man in het water niet genoeg en strafworpen waren geen zekerheidje voor een doelpunt.

Toen alle commotie voorbij was, stond een 12-7 eindstand op het scorebord. Heren 6 is niet alleen kampioen, het is ook al sinds november 2014 ongeslagen in de competitie.

OZV 2-Heren 2: 4-8
Doelpunten Luuk Jansen 3, Harold Fischer 2, Robert den Arend, Alex Meijer, Mark de Jong

Heren 6-De Vliet 5: 12-7
Doelpunten: Richard Sanders 5, Andy Koolmees 3, Arno den Hoed 2, Ed Lugthart, Niels Hilklhuijsen

Comments are closed.

Post Navigation