Kevin Neleman stopt met activiteiten

Tot onze spijt moeten wij mededelen dat Kevin Neleman per 1 juli stopt met zijn activiteiten voor NieMo-Van Vliet en basisvereniging Van Vliet-Barracuda.

Kevin was in vele hoedanigheden actief. Hij was onder andere bestuurslid bij Barracuda. Als voorzitter van de sponsorcommissie had hij een belangrijke taak om sponsors binnen te halen en te houden. Dat deed hij altijd, zoals we van hem gewend waren, op perfectionistische wijze.

Daarnaast zorgde hij voor de sociale media: website, facebook. In het verleden bekleedde hij vele functies, waaronder die van technisch- en jeugdcoördinator.

Kevin geeft aan dat hij in verband met zijn maatschappelijke carrière als sportfysiotherapeut minder tijd heeft. Daarnaast laat hij weten dat hij de ‘drive’ mist om verder te gaan. Ook vindt hij het jammer dat er vanuit sommige personen binnen de club weinig waardering is voor het vrijwilligerswerk. “Als ik zie hoeveel mensen dagelijks bezig zijn voor de club, maar daar soms vervelende reacties op krijgen, dat snap ik niet. Zo gaat dat, maar dat is wel frusterend”, aldus Kevin. “Voorop staat dat ik met het vrijwilligerswerk tot voor kort veel plezier heb gehad, heb er als persoon veel van geleerd en het heeft me veel moois gebracht. Enerzijds jammer om afscheid te nemen, anderzijds een opluchting om geen verantwoording, of het gevoel daarvan, te moeten dragen.”

Kevin zal wel aanblijven als bondsscheidsrechter en binnen de kampcommissie; uit beide haalt hij nog elke keer ontzettend veel plezier.

Het bestuur heeft respect voor het besluit van Kevin om met een groot deel van zijn activiteiten te stoppen en hoopt dat nu anderen opstaan om zijn werkzaamheden over te nemen.
Wij danken Kevin voor zijn enorme waardering en inzet de afgelopen jaren.

Namens NieMo-Van Vliet en Van Vliet/Barracuda,

Erik van Leeuwen

Comments are closed.

Post Navigation