Klaar voor de start? Verkopen maar!

image

Het startsignaal voor de Grote Clubactie is gegeven! NieMo doet hier ook aan mee, om extra geld op te halen voor leuke clubactiviteiten. Zoals veel sportclubs draaien we volledig op vrijwilligers en dan kunnen we wat extra hulp, in de vorm van een geldbedrag, goed gebruiken. En hier heeft iedereen wat aan, want hiermee organiseren we allerlei clubactiviteiten! De actie is tot 8 november 2014.

 

Loten verkopen

De jeugdleden krijgen een verkoopboekje  waarmee ze bij familie en vrienden de loten kunnen gaan verkopen. Een lot kost € 3,- en daarvan gaan 80% naar de clubkas. Verkopen gaat alleen via eenmalig automatisch incasso! Daarom is het belangrijk dat je het rekeningnummer en de naam goed vermeld. Extra makkelijk: leden hoeven niet opnieuw langs om geld op te halen of loten langs te brengen. Dit gaat allemaal via het rekeningnummer (lotnummers staan op de afschriften van de kopers).

 

Verkoopboekje inleveren

Als iedereen zoveel mogelijk loten heeft verkocht, moet het verkoopboekje ingeleverd worden. Dit moet uiterlijk 8 november worden ingeleverd bij Jacqueline van Klaveren of één van de trainers. Belangrijk: noteer het rekeningnummer en de naam goed in, want die moeten online ingevoerd worden!

 

Beste verkopers

De Top 3 van de beste verkopers kunnen een leuke prijs verwachten! Een win-win-situatie dus: de club steunen en voor jou een cadeautje!

Voor meer informatie: Jacqueline van Klaveren (jvanklaveren@niemo.nl).

Iedereen veel succes en alvast bedankt voor het (ver)kopen!

 

Comments are closed.

Post Navigation