Lustrum-dag leuk voor jong en oud

Op de valreep werd op zaterdag 28 juni het eerste lustrum van WSG NieMo-Van Vliet gevierd. Op 1 juli gaat de samenwerking tussen ORKA’97 en Van Vliet – Barracuda namelijk alweer het zesde jaar in. Dat konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan, vonden Jorrit Witteman en Erik van Leeuwen, en draaide daarom een gevarieerd programma in elkaar. Met hulp van ouders en vrijwilligers werden er activiteiten georganiseerd voor jeugd en seniorenleden.

Ga voor alle foto’s (ruim 100 stuks!) naar de NieMo-Facebookpagina. En als je dat nog niet hebt gedaan: LIKE US!

Voor de jeugd was er Zwem je rot! in het begin van de middag. Verschillende spellen, zoals een groot tikspel, zwem-quiz en estafettes, werden in het Polderbad gespeeld. Ook broertjes en zusjes van de jeugdleden konden hierbij meedoen. Afsluitend kon er worden vrijgezwommen met de glijbaan en de loopmat.

Voor deze gelegenheid kwam vervolgens toptrainer Koen Plasmeijer een clinic verzorgen voor de A en B Jongens. De trainer/coach van landskampioen ZVL behandelde verschillende aanval- en verdedigingsvormen en gaf daar zijn visie over. Één van zijn speelsters was mee afgereisd naar Nieuwerkerk om hierbij te assisteren en kon de jongens zo ook vanuit het water van tips en trucs voorzien. Door Plasmeijer’s enthousiasme was het behalve leerzaam, ook een erg leuke training. 

Het zwembadprogramma werd afgesloten met een mixtoernooi voor alle seniorenleden en oudste jeugd. Op sportieve wijze werd de strijd met elkaar aangegaan in gemixte teams. Zo konden ook de nieuwe leden kennismaken met hun clubgenoten.

De lustrum-dag werd traditioneel afgesloten in de kantine, waar een saté-menu werd geserveerd. Sommige keken met een schuin oog naar de televisie waar de wedstrijd Brazilië-Chili met strafschoppen beslist moest worden. Anderen kletsten gezellig wat bij aan de bar.

Kortom: het was een gezellige dag en een mooie afsluiting van het seizoen!

Comments are closed.

Post Navigation