NieMo DG1: technisch superieur tegen De Devel

Door Hans Kruse – Afgelopen zaterdag speelde NieMo (onder 13 jaar) de uitwedstrijd tegen De Devel, de nummer twee in de competitie. Vantevoren was ingeschat dat het wat lastiger zou worden dan de afgelopen wedstrijden.

Na een snelle start werd er direct gescoord door NieMo. Maar even onoplettendheid zorgde vrij snel voor de 1-1. Hierna nam NieMo het initiatief over en wist de voorsprong snel uit te bouwen naar 5-1.

De tweede periode was de focus weg en kon De Devel de achterstand terugbrengen naar 5-3. Dit gaf ongemak, waardoor NieMo de draai niet kon vinden. Het leek er zelfs even op dat De Devel weer aansluiting kreeg.

Na de wissel van veldhelft en een morele opkikker, trok NieMo de wedstrijd definitief naar zich toe en kon vrij gemakkelijk de score uitbouwen. Het resultaat werd uiteindelijk 14-3, wat ook logisch was door het technisch superieure NieMo.

Met deze overwinning heeft NieMo genoeg punten behaald, waarmee het in de komende thuiswedstrijd op 11 maart al kampioen kan worden tegen SVH. De uitwedstrijd hiertegen werd met 13-0 gewonnen.

Heel voorzichtig gaan we al uit van een feestelijke dag. Het zou leuk zijn als er veel supporters komen om de NieMo jeugd te steunen in deze belangrijke thuiswedstrijd voor het kampioenschap!

Comments are closed.

Post Navigation