NieMo heren versterken zich

Door Hart van Holland – NieMo-Van Vliet blijft zich roeren op de transfermarkt. Na het inlijven van oud-international Ton van Jaarsveld en Barry van Leeuwen verzekerde de hoofdmacht van de startgemeenschap Van Vliet-Barracuda en Orka’97 zich van de diensten van Jarno Senz en Jermaine Gras.

Beide aanwinsten komen over van het Zoetermeerse WZC, waarmee ze afgelopen seizoen als zesde eindigden in de landelijke tweede klasse. “We zijn erg blij met ze”, zegt NieMo-speler René Albers over de versterkingen. “Het zijn de twee beste spelers van WZC.”

Gras (28) is een ervaren speler die afgelopen seizoen 31 doelpunten maakte voor zijn club. Hij kan op meerdere posities spelen. “Hij is ook goed op de midvoorplek. Met hem worden we aanvallend wéér sterker”, aldus Albers. De 24-jarige Jarno Senz was afgelopen seizoen topscorer van WZC. “Hij is groot en kan geweldig springen. Hij komt, geloof ik, tot aan zijn knieën uit het water.”

Met het WZC-duo heeft NieMo de ploeg voor het nieuwe seizoen compleet. “Met dit team kunnen we hoge ogen gooien in de derde klasse”, denkt Albers. “We hopen binnenkort op een ‘ja’ van een trainer. Dan zouden we helemaal rond zijn voor komend seizoen.”

Comments are closed.

Post Navigation