NieMo zwemt 1750 euro bij elkaar voor IJsselthuis

IMG_2405Tijdens de zonnige derde editie van Sport4Support​ hebben 24 NieMo-leden met het sponsorzwemmen maar liefst 1750 euro opgehaald voor Hospice IJsselthuis. Anneke Vermeer, manager van IJsselthuis, was overrompeld door dit geweldige bedrag. ,,Allereerst mijn complimenten voor jullie prestaties, met of zonder vinnen, ik vind het heel knap. En wat een prachtig bedrag!”

Bianca Perreijn overhandigde de cheque na afloop van het zwemevenement, wat werd georganiseerd door onze basisvereniging ORKA’ 97 in samenwerking met de Reddingsbrigade Waddinxveen. ,,We hebben gekozen voor de hospice, omdat jullie goed werk doen. En iedereen heeft, direct of indirect, wel te maken gehad met de hospice.” zei Bianca. ,,Een specifiek doel hebben we nog niet,” kon Anneke Vermeer vertellen, ,,Maar we zijn druk bezig om uit te breiden, dus misschien kunnen we dit bedrag gebruiken voor een van de nieuwe kamers.”

De vierde editie van Sport4Support staat al op de rol. Organisator Gerard Veurink kon het niet vaker zeggen: zaterdag 3 september 2016!

We willen vooral alle deelnemers bedanken! Maar uiteraard ook alle sponsors en vrijwilligers van ORKA’ 97 en Reddingsbrigade Waddinxveen. Tot volgend jaar!

IMG_2280

 

Meer foto’s staan op de NieMo Facebook-pagina!

Comments are closed.

Post Navigation