Nieuwe Sponsor : Armerina

Via deze weg wil ik graag onze nieuwe zilveren sponsor Armerina introduceren. Armerina, een naam die afkomstig is van het Italiaanse Sicilië. Piazza Armerina, een dorp uit Sicilië waar de overblijfselen zijn blootgelegd van een Romeinse villa. Bijzondere details van de villa zoals diverse fresco’s en mozaïekvloeren van een uitzonderlijke kwaliteit zijn bewaard gebleven.

Details van hoge kwaliteit, dat is waar Stuc & Tegelbedrijf Armerina voor staat! Luxe tegelwerk zoals badkamers, ouderwets zetwerk, mozaïek tot ornamentenrestauratie, glad pleisterwerk, sierpleister etc. worden keurig verzorgd opgeleverd. Van afplakken tot schoonmaken van de werkplek behoort tot kwaliteit leveren.

Onze doelstelling is om elke opdrachtgever tevreden te stellen. Arbeidsloon en mooie tegels, er hangt een prijskaartje aan. Daarom willen wij, dat u over ons werk en de juiste tegelkeus, voor lange tijd tevreden bent.

Het blijft handwerk, maar ons stuc- en tegelwerk mag kritisch worden bekeken. Wij maken uw investering graag duurzaam mooi. Daarbij zijn service verlenen en advies geven voor ons vanzelfsprekende zaken.

Werkzaamheden: badkamer, keuken, tegelwerk, stucwerk, interieur, onderhoud, renovatie, toilet en vloeren

Ons doel is niet “even snel tegels verkopen en verwerken”. Wèl kwaliteit leveren voor langere termijn. Als u tevreden bent met uw investering dan zijn wij dat ook. Immers, dat vertelt verder…

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met John Leune.

Laan van Magisch Realisme 189
3059 VJ, Rotterdam
Tel: 06-41294595

E-mail: info@armerina.nl
http://www.armerina.nl/

Namens de sponsorcommissie.

Comments are closed.

Post Navigation