Nieuwe Sponsor : ParketLife

Via deze weg wil ik graag onze nieuwe sponsor Parket Life introduceren. Naast het feit dat Parket Life met ingang van 2019 als zilveren sponsor zal optreden, is er met nog een aantal bedrijven uit het netwerk van Robert Haspers een sponsorovereenkomst gesloten. Robert, bedankt namens iedereen binnen ZPV Barracuda!

Met meer dan 20 jaar ervaring is Parket Life gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijk parket, lamel, (duo)planken, laminaat en pvc-vloeren en het schuren en restaureren van bestaand parket. Daarnaast renoveert Parket Life trappen met verschillende houtmaterialen.

De vloeren en de producten die worden gebruikt zijn afkomstig van leveranciers die net zoals Parket Life zeer veel belang hechten aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast staat persoonlijke service bij Parket Life zeer hoog in het vaandel.

Voordat wordt overgegaan tot het bestellen en leggen van een vloer, komt Parket Life bij u op locatie langs om uw wensen te bespreken en om de bestaande vloer(en) te bezichtigen en de nieuwe vloer(en) in te meten. Ook bij schade aan uw bestaande vloer komt Parket Life bij u langs om een schaderapport op te stellen voor uw verzekering.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met Robert Haspers.

Polderdreef 114
2911 PD, Nieuwerkerk aan den IJssel
Tel: 06-41044618
E-mail: info@parketlife.nl
http://parketlife.nl/

Namens de sponsorcommissie.

Comments are closed.

Post Navigation