Nieuwe Sponsor : Salet Uitvaartverzorging

Via deze weg zou ik graag onze nieuwe bronzen sponsor Salet Uitvaartverzorging willen introduceren.
Wanneer u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Om u in deze moeilijke periode zoveel mogelijk uit handen te nemen en te ondersteunen hebben zij met Salet Uitvaartverzorging de volgende missie:
“Een mooi en gedenkwaardig afscheid voor iedereen”.
Zij vinden het belangrijk dat iedereen de uitvaart krijgt die hij of zij verdient. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart helemaal te laten verlopen zoals u wenst. Op hun website kunt u een deel van alle mogelijkheden bekijken. Natuurlijk kunnen zij altijd alle wensen persoonlijk bespreken en bekijken wat er mogelijk is.
Bij het overlijden van uw dierbare kunt u altijd contact met hen opnemen. Zij zijn dag en nacht bereikbaar op 010 – 707 15 40. U kunt ook contact met hen opnemen als u, uw eigen uitvaartwensen al bij leven wilt vastleggen. Dit doen ze door middel van een wilsverklaring of via een voorbespreking. Daarnaast kunt u bij Salet Uitvaartverzorging altijd uw uitvaartpolissen laten bekijken. Bent u goed verzekerd en zijn al uw wensen middels de polis gedekt? Door een kosteloze afspraak met hen te maken, krijgt u hier inzicht in.

Een uitvaart is een zeer persoonlijke gelegenheid waar iedereen een eigen idee over heeft. De één wil het liefst begraven worden en de ander voelt zich fijner bij het idee gecremeerd te worden. Misschien heeft u al nagedacht over welke muziek u graag gedraaid zou willen hebben of welke kleding u aan wilt tijdens de uitvaart.
Bij Salet Uitvaartverzorging kunt u uw uitvaart zelf bij leven (ver) vooraf regelen. In een persoonlijk gesprek bespreken zij uw wensen voor de uitvaart met u en eventueel uw nabestaanden. In dit gesprek kunnen zij de uitvaart bijna helemaal met u bespreken en alles voor u op papier zetten.
Bij het vooraf bespreken van uw uitvaartwensen worden uw nabestaanden na uw overlijden niet voor moeilijke keuzes gesteld. Uw wensen heeft u tenslotte tijdens het persoonlijke gesprek al op papier gezet. Een ander voordeel van een voorbespreking is dat na uw overlijden alles snel in gang gezet kan worden om uw afscheid precies naar uw wens te laten verlopen.

Salet Uitvaartverzorging
Rouwcentrum Alexander

Jacob van Akenstraat 78
3067 JR Rotterdam
Tel: 010-7071540 / 06-41857921

E-mail: info@saletuitvaartverzorging.nl
www.saletuitvaartverzorging.nl

Namens de sponsorcommissie

Comments are closed.

Post Navigation