Nieuwe Sponsor : Zoey Logistics

Via deze weg zou ik graag onze nieuwe zilveren sponsor Zoey Logistics willen introduceren.

Zoey Logistics is een logistiek expediteur die u ontzorgt in uw volledige logistieke behoefte. Met veel enthousiasme en expertise staan ze letterlijk dag en nacht voor u klaar. Zij nemen uw logistieke organisatie uit handen en zorgen voor een vlekkeloos transport van al uw producten. Of het nu gaat om ‘regulier’ transport in containers of om oversized cargo: zij vinden voor u de beste en meest kostenefficiënte oplossing!

Zoey Logistics opereert wereldwijd en put – mede dankzij 20 jaar ervaring in de sector – uit een breed netwerk van logistieke partners en agenten verspreid over alle continenten ter wereld. Ze kunnen dan ook alle soorten producten voor u vervoeren, op vrijwel alle mogelijke manieren.

Uw belang staat bij hen altijd centraal. Doordat zij onafhankelijk zijn, kunnen ze in de markt altijd de beste en voordeligste oplossing vinden en u deze aanbieden. Ze werken dus altijd vanuit uw belang en hebben geen andere motieven bij het aanbieden van de logistieke oplossingen voor uw transport.

Naast hun expertise en knowhow, schuilt hun kracht in de persoonlijke benadering van uw logistieke behoefte én de korte lijnen die ze daarbij kunnen hanteren. Ze blijven nauw betrokken gedurende het gehele proces en staan voor u klaar met een klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is!

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact op met Zoey Logistics.

Cypresbaan 4
Capelle aan den IJssel
Tel: 010-3036801
E-mail: info@zoeylogistics.com
www.zoeylogistics.com

Comments are closed.

Post Navigation