Secretaris gezocht

Het bestuur zoekt versterking! Het bestuur van Van Vliet Barracuda bestaat op dit moment uit vier leden, waarbij de penningmeester op interim basis ook de secretaris rol vervult. Voor een bredere bezetting van het bestuur en verdeling van de verschillende taken, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe secretaris.

Wat doet de secretaris?
De werkzaamheden van de secretaris bestaan voornamelijk uit:
• Opstellen agenda, uitnodiging en notulen bestuursvergadering (9x per jaar)
• Opstellen agenda, uitnodiging en notulen algemene ledenvergadering (2x per jaar)
• Verzorgen van algemene correspondentie met de KNZB en de gemeente Zuidplas.
• Beheren van het VOG-beleid
Het ledensecretariaat en het operationele secretariaat voor zwem- waterpoloactiviteiten wordt reeds door andere vrijwilligers ingevuld, waardoor vele handen licht werk maken.

Hoeveel tijd kost het?
De geschatte tijdsbesteding is ca. 6-8 uren in de maand.

Wat voor iemand zoeken wij?
Wij zoeken iemand die betrokken is bij de vereniging en enthousiast is om zijn of haar steentje bij te dragen op het bestuurlijke vlak. Een teamplayer, die het leuk vindt om samen met de andere bestuursleden onze zwem- en waterpolovereniging ‘draaiende’ te houden.

Klinkt interessant! En nu?
Heb je interesse, wil je je graag inzetten voor de vereniging waar je zelf of je kind zwemt of waterpolo speelt, neem dan vrijblijvend contact op met Mark Hensen (06 5254 1153 of penningmeester@zpvbarracuda.nl), hij kan je meer over de taken vertellen. Samen houden we de vereniging draaiend!

Comments are closed.

Post Navigation