Sponsor van wereldformaat steunt MiniPolo

AfdrukkenSmith-Holland BV heeft zich voor het komende seizoen verbonden aan NieMo als ‘zilveren sponsor’. Hiermee wil het internationale bedrijf, gespecialiseerd in onderhoud en service van vriescontainers, vooral de jeugd op sportief gebied ondersteunen. Het jaarlijkse jeugdtoernooi, dit keer op zondag 14 december, voor de jongste waterpoloĆ«rs zal daarom omgedoopt worden tot het “Smith-Holland MiniPolo Toernooi”.

Smith-Holland BV is in 1970 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in BelgiĆ«, Duitsland en Frankrijk. Ze doen zaken wereldwijd, maar hun thuishaven is die van Rotterdam. ,,We zijn trots om deze sponsor met wereldformaat welkom te heten,” zei voorzitter Ed Lugthart. ,,Op het gebied van sportiviteit en de jeugd hadden we grote raakvlakken met Smith-Holland, dit is een mooie samenwerking.”

Daarnaast heeft het familiebedrijf een zogenaamde ’tjouk’ gesponsord, waarmee de gooi- en vangtechniek in de jeugdtrainingen nog beter getraind kan worden. Het trainingshulpmiddel, wat lijkt op een kleine trampoline, zal de komende week voor het eerst uitgeprobeerd worden.

Op zondag 14 december verwelkomt NieMo alle clubs uit KNZB Regio West in het Polderbad voor het “Smith-Holland MiniPolo Toernooi”. Er worden wedstrijdjes gespeeld door kinderen tot 10 jaar die net zijn begonnen met waterpolo.

Comments are closed.

Post Navigation