Van Vliet en Barracuda/NieMo weer voor 2 jaar trouw aan elkaar

Persbericht - Foto Sponsorcontract Van Vliet Barracuda 2015Hoewel het zwemseizoen alweer volop gaande is, liet de ondertekening van het sponsorcontract met Van Vliet Trucks Holland B.V. even op zich wachten. De toezegging voor verlenging van het contract was eerder mondeling gedaan, maar vorige week werd de ‘verbintenis’ dan definitief getekend.

Vorige week was het zover. In het gloednieuwe verbouwde directiekantoor kon Cock Vroegop, namens de sponsorcommissie, de begeerde handtekening in ontvangst nemen. Van Vliet-Barracuda en NieMo-Van Vliet gaan dus weer 2 jaar onder dezelfde naam door, om alles in het werk stellen om sportieve zwem- en waterpolosuccessen te behalen.

De overeenkomst tussen Van Vliet en Barracuda is één van de langst lopende sponsorovereenkomsten binnen de Nederlandse zwemsport. De vereniging is zowel trots als dankbaar dat deze samenwerking sinds 1998 onafgebroken bestaat, zeer bijzonder in de hedendaagse sportwereld. Het maakt het voor de vereniging mogelijk om sportieve ambities te hebben en successen te behalen in een tijd waarin de zwemsport steeds duurder wordt.

Comments are closed.

Post Navigation