Welke kampioenen volgen??

Heren 1 werd zaterdag de eerste kampioen van dit seizoen. Ook andere teams hebben kansen op een kampioenfeestje.

Zo kan de titel de E2 nauwelijks meer ontgaan. Zaterdag werd ZPB E3 met 10-1 verslagen. Komende zaterdag kan het team van het Trojka Iwan Alphenaar/Linda Quak/Marloes Albers kampioen worden in Dordrecht.

Heren 5 heeft in de vierde klasse uitstekende papieren om met de kampioenseer te gaan strijken. Met nog vier duels te gaan heeft de ploeg van aanvoerder Fred Bodewes een voorsprong van vier punten op achtervolger ZVVS.

Heren 6 speelde zaterdag de topper in de vijfde klasse tegen DWF. In Sliedrecht was Heren 6, de nummer twee van de ranglijst, de betere ploeg, maar het bleef wel steken op een 7-7 gelijkspel. DWF hield daardoor een marge van twee punten. Bovendien heeft het nog een wedstrijd te goed. DWF heeft echter in de finale van de competitie een lastig programma, terwijl Heren 6 de komende weken de nummers 9 en 10 van de ranglijst op bezoek krijgt.

Dames 2 leidt de dans in de derde klasse. Het speelt zelf nog twee wedstrijden en heeft zes punten voorsprong op Numansdorp, dat nog vier keer in actie komt. Mochten beide teams gelijk eindigen, dan telt het onderlinge resultaat en dat is in het voordeel van Numansdorp.

E1, dat zaterdag ZPB E2 klopte met 17-2, heeft alleen nog een theoretische kans op kampioen te worden. Wel is het team van Birgit van Leeuwen en Floris van der Wolf al zeker van de tweede plaats.

Meer informatie over het “kampioenenfeest” volgt nog! Want dit gaan we natuurlijk vieren!

Comments are closed.

Post Navigation