Zwaargewichten, vacatures (m/v) bij polocommissie

Beste waterpolovrienden en -vriendinnen,

Begin april was de laatste speelronde van de competitie 2016/2017. Dat was voor de Polocommissie meteen óók weer het startsein om alles in de gereedheid te brengen voor het nieuwe seizoen.

Op 1 mei moesten we de teams en scheidsrechters al opgeven bij regio. Inmiddels zijn we druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen: teamindeling, trainingen, trainers, coaches ect. In juli volgt de planning van wedstrijden die in augustus moet worden goedgekeurd door de bond/regio. Wij streven ernaar om voor de zomervakantie alles rond te hebben.

Onlangs werd bekend dat Leon de Kleer onze nieuwe herentrainer wordt. Met hem hopen we ook in sportief opzicht weer een stapje te zetten. Wij vinden het van groot belang dat onze twee vlaggenscheppen – Heren 1 en Dames 1 – het goed doen in de competitie. Het zijn onze twee uithangborden.

Daarnaast hebben we, om te beginnen voor de jeugd, een technische commissie gevormd met Hans Timmerman en Mark Mommers als zwaargewichten. Wij hopen zo de kwaliteit van onze jeugdopleiding nog verder te verbeteren.

Onze organisatie voor komend seizoen is echter nog niet compleet. Om op organisatorisch gebied ook een stap te kunnen zetten hebben wij nieuw, vers bloed nodig.

Hieronder een overzicht van we wat zoeken: sommige projecten kosten weinig tijd, andere wat meer.

Wij hopen dat jullie willen helpen.

@ Ballensponsoring:
Wij zoeken mensen die dit voor hun rekening willen nemen. Ons idee is om voor komend seizoen 11 ballen te verkopen voor de thuiswedstrijden van heren 1 en 11 ballen voor de thuisduels van dames 1. Deze ballen kosten vijftig euro. Het levert ons 1100 euro én nieuwe ballen op.
Het geld kunnen we gebruiken voor extra dingen; met onze contributie kunnen we badwater bekostigen en wat andere kosten maar meer niet.

@ Club van Vijftig
Ter (financiële) ondersteuning van de waterpoloafdeling zoeken we mensen die een Club van Vijftig willen gaan optuigen. Mensen die NieMo per jaar met vijftig euro extra ondersteunen.

@ Lid sponsorcommissie
Emiel van Beusekom, van de zwemafdeling, is onlangs voorzitter van de sponsorcommissie geworden. Hij heeft van de ‘waterpolo’ ondersteuning nodig. Je gaat je bezighouden met het aantrekken van nieuwe sponsors en het onderhouden van contacten met huidige sponsors.

@ Spelleiders
De E1, E2 en D2 spelen komend seizoen met spelleiders. Deze mogen wij zelf via een verkorte cursus opleiden. Wij zoeken twee, drie mensen die af en toe een (thuis)wedstrijdje van één van deze drie teams willen fluiten.

@ Organisatoren bedrijventoernooi
In het verleden werkten we jaarlijks een bedrijventoernooi af in het Polderbad. Behalve dat het een leuk en gezellig toernooi was, zorgde dat voor extra geld in het laatje.
Wij zoeken twee personen die de organisatie van dit bedrijventoernooi nieuwe stijl op zich willen nemen.

@ Ledenwerving
Wij zoeken mensen die een voorname rol willen spelen bij de ledenwerving. Je moet denken aan kleinschalige projecten: flyeren in Nesselande en andere kindvriendelijke buurten waar onze toekomstige ‘aanwas’ te vinden is.

@ Coach/trainer D2

@ Organisatoren jeugd/senioren toernooi
Al jaren op ons lijstje: een toernooi in het naseizoen voor jeugd en senioren. Het liefst in een mooi buitenbad. Voorwaarde: het mag niks kosten en nog beter, geld opbrengen.
Tot slot….

@ Een nieuwe voorzitter voor Barracuda.
Joost den Adel zwaait deze zomer af als voorzitter en we hebben een nieuwe kracht nodig om het beleid van frisse ideeën te voorzien

De Polocommissie,

Jorrit Witteman
Melvin Blokland
Ánton Zantman – azantman@niemo.nl
Erik van Leeuwen – tel. 0653541388,  evanleeuwen@niemo.nl

Comments are closed.

Post Navigation