Heren NieMo laat onderuit

De heren van NieMo zijn in hun openingswedstrijd tegen Zeester-Meerval in de slotfase onderuit gegaan. De bezoekers gingen er uiteindelijk met een 8-11 overwinning vandoor. En dat, terwijl NieMo heel lang uitzicht had op een goed resultaat. NieMo begon voortvarend. Binnen enkele minuten stond er een 3-0 voorsprong op het bord. Xander Galjaardt scoorde met een achterwaartse worp, Joost Wielaard sloot een overtal goed af en Jarno Senz schoot op de lat maar legde de terugspringende bal alsnog in het doel. De bezoekers vonden een keer het doel. In de tweede periode breidde NieMo de voorsprong uit via twee doelpunten van Ton van Jaarsveld. En omdat de bezoekers wederom slechts een keer doel troffen leidde NieMo halverwege met 5-2. Daarna ging het mis. Zeester leek conditioneel beter op orde en poetste de achterstand in de derde periode uit. Tegen hun treffers kon alleen Jermaine Gras een score neerzetten. In de laatste periode leek NieMo zich toch te herpakken. René Albers leek NieMo met twee doelpunten weer op een veilige marge te zetten, maar wederom kwam Zeester langszij. NieMo kon geen vuist meer maken en anderhalve minuut voor tijd kwam Zeester voor het eerst op voorsprong. Dat was teveel voor NieMo. Zeester drukte door, NieMo teleurgesteld achterlatend.

NieMo-Zeester/Meerval 8-11 (3-1),(2-1), (1-4), (2-5)
Doelpunten NieMo: René Alberts (2), Ton van Jaarsveld (2), Xander Galjaardt, Joost Wielaard, Jarno Senz, Jermaine