Feest bij Shoeby en NieMo viert mee

Shoebybannernu Afgelopen week vierde de Shoeby-winkels in de Reigerhof en in Nesselande hun  vijfjarige bestaan. Dat werd gevierd met allerlei festiviteiten in beide vestigingen.  NieMo kon dat feestje meevieren, want eigenaar/franchiser Rob Schurink gaf  aan de sponsorverbintenis met de waterpolostartgemeenschap te verlengen!

Ook dit seizoen zullen er exclusieve avonden en middagen georganiseerd worden waarbij leden, familie en vrienden extra korting krijgen op de kledingcollectie van Shoeby. ,,We gaan er weer leuke events van maken!,” reageerde Rob Schurink enthousiast na de ondertekening, waarmee de samenwerking nu het derde jaar in gaat. ,,Elke keer bedenken we weer iets nieuws om te doen, zo is het elke keer een unieke én exclusieve middag en avond. Ook met hulp van andere ondernemers, zoals visagiste, kapsters en niet te vergeten de vrijwilligers van NieMo.” Afgelopen seizoen waren er onder meer spelmiddagen, ontwerpwedstrijden, een fotoshoot, met de kerst crea-b en tijdens de laatste editie loombands maken. Voor komend seizoen zitten Rob Schurink en Kevin Neleman, die het contact met de jubilerende sponsor onderhoud, weer vol met nieuwe ideeën.

Rob Schurink en zijn team heten alle NieMo-leden, familie en vrienden van harte welkom bij Shoeby! Speciaal op woensdag 8 oktober, want dan is het eerste VIP EVENT van 15:00 tot 21:00 uur!

Comments are closed.

Post Navigation