Heren 1 bij laatste zestien (beker)

Heren 1 krijgt dit seizoen vooralsnog weinig tegenstand op hun weg. Zaterdag bereikte het eerste herenteam van WSG NieMo-Van Vliet ten koste van BZC uit Bergambacht de laatste zestien van het regiobekertoernooi: 14-4.

Hoewel het team niet compleet was – Arjan Klapwijk en Maurice Lakerveld ontbraken – bleek het veel te sterk voor de gasten. Met zes treffers was Joost Wielaard topscorer bij de Polderbadbewoners. De zege en het bereiken van de volgende ronde werd echter overschaduwd door twee rode kaarten voor spelers van NieMo. Zowel Alex Meijer als René Albers werd vroegtijdig uitgesloten, evenals een speler van BZC. ,,We balen daar flink van. Echt zonde,’’ reageerde aanvoerder Arjan Albers. ,,Enige positieve is dat we de wedstrijd met vijf tegen zes keurig hebben uitgespeeld. Maar door twee uitsluitingen houden we hier met zijn allen een nare nasmaak aan over.

De andere twee wedstrijden – Heren 2 tegen Wiekslag en Heren 4 tegen AZC – leverden voor NieMo geen toegangsbewijzen op voor de volgende bekerronde. Heren 2 kwam drie doelpunten tekort om hier kans op te maken (9-12). Moeilijk was het voor Heren 4, die het moesten opnemen tegen eersteklasser AZC 4. Dat werd 5-11.

Volgende week gaat Heren 3 nog een poging wagen om door te bekeren. Zaterdag 25 oktober mogen zij naar het Haagse ZDHC 1. Dames 1 en de jeugdteams komen later in het bekertoernooi van Regio West in actie.

Comments are closed.

Post Navigation