Jubileum EG1: 25e overwinning!

Door Mireille Buitelaar – Zondag 1 november, een rare dag voor het team, een dag waarop ze normaal niet spelen. Ook de dag na de verjaardag van twee teamleden, Julian Albers en Iris Quak. De jongens en meiden hadden dus wel zin om er een feestje van te maken. En dat werd het, Westland werd met 14-8 naar huis gestuurd.

De teamleden die voor deze wedstrijd op de rol stonden: Kyra Buitelaar, Jurrien van Gardingeb, Julian Albers, Jasper Quak, Amy Slagt, Iris Quak en gastspeelster Jessie Haspers.

Het eerste partje ging de E1 voortvarend van start. Al snel stond het 3-0 voor. De tegenpartij kwam toen ook op stoom en de stand ging naar 4-2. Ze speelde goed samen, maar kregen ook de nodige weerstand van Westland.

In het tweede partje scoorde we snel de 5-2 en 6-2. Maar ook nu wist de tegenpartij weer te scoren, tot twee keer toe. Eindstand van dit part: 6-4.

In het defde partje miste NieMo helaas drie kansen. Het werd kort daarna 8-4, maar Westland kwam sterk terug tot de stand van 8-7. Het werd spannend. De E1 moest echt aan de bak deze wedstrijd.

Na een peptalk van coaches Linda Boon, Loes van Klaveren en Marloes Wielaard ging het het vierde partje als een trein. NieMo liep snel uit tot 13-7. Westland scoorde in de laatste seconden nog een keer waardoor de stand beslist leek op 13-8. Maar niets was minder waar, NieMo wist er in de allerlaatste seconde nog een doelpunt te maken.

Een mooie spannende wedstrijd met weer een jubileum voor dit team. De 25e wedstrijd achter elkaar gewonnen!!!

NieMo EG1 – Westland EG1: 14-8

Comments are closed.

Post Navigation