Vijfde driepunter voor Heren 6

Heren 6 zegevierde ook in zijn vijfde wedstrijd van de competitie. De Gouwe 6 kon de koploper van de vijfde klasse A geen strobreed in de weg leggen: 4-11.

In Waddinxveen had Heren 6 een betrekkelijk eenvoudige wedstrijd. Het grootste probleem was nog de ruim bezette bank (zes spelers), waardoor er volop gewisseld moest worden. Dat was niet altijd goed voor het spel in het water. Door twee snelle goals van Richard Sanders was er een bliksemstart (0-2) en nog voor het einde van het eerste kwart maakte Arno den Hoed de 0-3.

Pas aan het einde van de tweede periode kon De Gouwe voor het eerst tegenscoren en dat gebeurde pas nadat Richard Sanders en Arno den Hoed hun respectievelijk derde en tweede doelpunt hadden gemaakt.
In het tweede deel van de wedstrijd liep Heren 6 rustig uit naar 4-11 door treffers van Arno den Hoed (3), Patrick Verburg en Andy Koolmees (2).

‘’Een goede overwinning,’’ vond Melvin Blokland, die zelf niet tot scoren kwam maar wel voor vier assists tekende. ‘’Scoren is leuk, maar een goal voorbereiden is net zo leuk eigenlijk. Hopelijk blijven we voorlopig ongeslagen. We moeten geconcentreerd blijven.’’

De Gouwe 6- Heren 6 4-11

Comments are closed.

Post Navigation